Bent u op zoek naar een nieuwe Volkswagen dan vindt u de informatie die wij hieronder hebben samengesteld wellicht interessant.

Aangezien goedkoop autorijden en energiezuinig altijd voorop staat hebben wij ook modellen en types geselecteerd die hieraan voldoen.

De nieuwe Golf

nieuwe vw golfDe nieuwe Golf is gekozen als auto van het jaar 2013. Een Golf rijdt u al voor een vanaf prijs van 18.990 euro. Hier hebben wij het over een instapmodel welke 3,2 liter op de 100km verbruikt en een energielabel A heeft. 3,2 Liter / 100km is een 1 op 31. Dit levert een flinke brandstofbesparing op en maakt autorijden echt interessant en betaalbaar.

Om dit mogelijk te maken heeft Volkswagen naar lichtere materialen gekeken om op die wijze een gewichtsbesparing van 100KG te realiseren.  Ook is er Bluemotion technologie toegepast welke o.a. remenergie terugstoppen in de accu waardoor de dynamo de motor minder hoeft te belasten.  Ook is het computerprogramma efficiënt aangepakt waardoor rijeigenschappen verbeterd zijn en ook zuiniger zijn gemaakt.

De nieuwe Golf zit boordevol snufjes en innovaties. Zo is er een Park assist met een Park pilot welke het inparkeren voor u regelt. De auto stuur zelf bij het inparkeren welke een uitkomst biedt bij fileparkeren.

De Adaptive Cruise control regelt de snelheid en let op uw voorgangers. Zodra u te dicht bij uw voorganger komt wordt de Cruise control aangepast waardoor u een veilige volgafstand behoudt.

De Elektronische handrem assistent is volledig automatisch waardoor de hellingproef nog nooit zo makkelijk is geweest. Zodra u wilt wegrijden gaat de handrem er weer automatisch van af.

Er zijn vele innovaties toegepast waardoor de Golf niet alleen perfect rijdt maar ook met u meedenkt.

De nieuwe Volkswagen Transporter

nieuwe transporterDe nieuwe Volkswagen Transporter is ook onder handen genomen. De Transporter is al jaren een populaire bedrijfswagen welke ook veel particulier gereden wordt. Dit komt omdat de laadruimte heel efficiënt ingedeeld kan worden en er veel opties zijn betreft de indeling van de laadruimte.

De Transporter rijdt velen malen beter dan je zou verwachten. Hij biedt het comfort van een personenauto en het gemak van een bestelbus.

Ook hier is aan brandstofbesparing gedacht net als alle andere nieuwe Volkswagen modellen. Er is bijvoorbeeld ook een energiezuinige DSG automatische versnellingsbak beschikbaar die op het juiste moment voor u schakelt.

De Transporter is er niet alleen met een dieselmotor maar ook met een benzinevariant. In totaal zijn er 5 verschillende motoren te verkijgen met een vermogen tussen de 84pk en 180pk. Heel veel power indien gewenst. De 4Motion technologie verzorgt een krachtverdeling over 4 wielen waarbij in alle omstandigheden een zwaar afgeladen Transporter veiling in beweging kan komen. Vast komen te zitten in de modder is verleden tijd.

Het gemiddeld verbruik van een instapmodel van de Transporter is 1 op 14 waarmee u met een volle tank een afstand van 1100KM kunt halen.

De nieuwe Passat

nieuwe passatWilt u zakelijk rijden en van het maximale comfort genieten dan is de nieuwe Passat wellicht een auto voor u. Hij ziet er niet alleen aan de buitenkant prachtig uit maar ook aan de binnenkant.

Er zijn topmaterialen gebruikt welke duurzaam en stijlvol zijn.  Het dashboard is overzichtelijk en de stoelen zitten meer dan heerlijk. De Passat is de zakenauto van het jaar 2013 vanwege zijn uitstraling en het rijgenot. De Passat heeft alles waar een auto aan moet voldoen waar veel kilometers mee gereden gaat worden.

De standaard Led dagrijverlichting maakt de Passat tevens een stuk veiliger en energiezuinig. De betrouwbaarheid van Led verlichting is vele malen hoger dan van normale verlichting. Daarnaast verbruikt het minder energie wat weer resulteert in een lager brandstofverbruik.

Ook de Passat kent de BlueMotion techniek welke zuinig en efficiënt omspringt met de brandstof.

De Easyline, Trendline, Comfortline, Highline, Bluemotion en R-Line zijn allemaal uitvoering waaruit gekozen kan worden. Van eenvoudig naar pure luxe.

kenteken-invullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *