Volkswagen verkopen snel

Snel uw Volkswagen verkopen?

vw-logoWilt u snel uw Volkswagen verkopen voor de beste prijs? Doe dit via onze online autoveiling!

Uw Volkswagen verkopen gaat makkelijker en sneller via onze online autoveiling en bovendien krijgt u er ook nog de beste prijs voor terug. Dit komt omdat er altijd meerdere RDW erkende dealers en Bovag garages een bod willen uitbrengen op uw Volkswagen.

Omdat men over elkaar heen bied wordt de prijs die u krijgt steeds hoger. Dit is het voordeel van een online autoveiling. Binnen 24 uur stopt de veiling en krijgt u het hoogste bod doorgestuurd.

Wij screenen uitvoering de bedrijven voordat ze mee kunnen doen met onze veiling waardoor niet alleen de kwaliteit hoog is maar ook dat u een serieus bod krijgt van een vertrouwde partij die direct kan uitbetalen en kan vrijwaren.

U kunt uw Volkswagen verkopen binnen 24 uur voor de beste prijs ongeacht het model of type.

Hoe werkt onze online Volkswagen autoveiling?

Door het kenteken van uw Volkswagen in te vullen op het nummerbord worden de voertuiggegevens er automatisch bijgezocht. Hierdoor word het juiste merk en model hoe werk volkswagen verkopenal automatisch ingevuld. U hoeft alleen zelf aanvullende informatie in te geven zoals de technische staat van de Volkswagen en de bijzonderheden. Heeft u onlangs onderhoud laten uitvoeren of zit er een speciale radio met bijvoorbeeld navigatie in? Vul deze dan ook in. Dit kan door gebruik te maken van de vrije tekstregels.

Als de Volkswagen is aangemeld krijgt u een bevestigingsmail en staat de Volkswagen in de online autoveiling. U krijgt gegarandeerd binnen 24 uur het hoogste bod doorgestuurd. Het bod is gratis en vrijblijvend. Mocht u de Volkswagen ook voor het bod willen verkopen dan is de verkoop ook gratis.

De verkoop verloopt altijd heel soepel en snel. De RDW erkende dealers en Bovag garages kunnen direct cash uitbetalen en schrijven ter plaatse een vrijwaring uit. De auto is meteen van uw naam of bedrijf af en de wegenbelasting wordt automatisch stopgezet.

 

Elk model en elk type Volkswagen verkopen

Alle Volkswagens zijn welkom op onze online autoveiling, ongeacht het model en type. Ook op wat lastig te verkopen Volkswagens wordt altijd geboden.

Schade en mankementen

schade volkswagen verkopenHeeft uw Volkswagen een schade of probleem dat is het juist interessant om deze gratis en vrijblijvend aan te melden op onze online autoveiling. Omdat er RDW erkende dealers en Bovag garages meedoen aan de online autoveiling is er dus altijd een partij die ook schades en gebreken kan herstellen. Bedrijven betalen zelf niet de hoofdprijs voor reparaties zoals uitdeuken, spuiten, reviseren van de motor of versnellingsbak. Dit kunnen zijn tegen inkoopsprijs doen en maken zo gebruik van hun vrije uurtjes. Omdat deze zaken de bedrijven niet veel kost zullen ze ook sneller geneigd zijn een goed bod te doen op uw Volkswagen. Een particulier geeft weinig voor een auto of bedrijfswagen waar iets aan mankeert waar een dealer of Bovag garage doorheen kan kijken.

Personenauto’s en bedrijfswagens

Niet alleen Volkswagen personenauto’s kunnen gratis en vrijblijvend worden aangemeld maar ook Volkswagen bedrijfswagen. Het maakt dus niet uit of het voertuig een geel of grijs kenteken heeft.

De meest aangeboden Volkswagen modellen

De meest aangeboden Volkswagen modellen die wij in onze autoveiling tegenkomen zijn:

Volkswagen Beetle (2000-2013), Volkswagen Bora (2001-2004), Volkswagen Caddy (2003-2007),  Volkswagen Fox (2005-2009), Volkswagen Golf 4, 5 en 6 (2003-2012), Volkswagen Jetta (2005-2008), Volkswagen Lupo (2002-2004), Volkswagen Passat (2003-2013), Volkswagen Polo (2002-2013), Volkswagen Sharan (2001-2011), Volkswagen Transporter (1999-2006) en Volkswagen Up (2012).

 

Gratis en vrijblijvend uw Volkswagen verkopen?

Vul hieronder GRATIS uw kenteken in en ontvang VRIJBLIJVEND een bod. Beslis zelf of u akkoord gaat of niet. Binnen 24 uur kunt u uw Volkswagen verkopen als u dat wilt.

VOLKSWAGEN kentekenEn verkoop uw Volkswagen vandaag nog!